Skip to the content

Hvorfor samarbejde med Hedegaard Peick?

Hedegaard Peick har i mange år eksporteret byggematerialer til bl.a. Grønland, Færøerne og Island samt til de nordatlantiske lande. En stigende aktivitet på eksportområdet har nu ført til, at virksomheden har etableret en decideret eksportafdeling. Her møder du uddannede fagfolk med lang anciennitet og med speciel ekspertise indenfor leverancer til Grønland og Nordatlanten.

Bredt sortiment, stærke leverandører og attraktive priser

Hedegaard Peick kan gennem et stærk netværk af leverandører over hele Europa levere praktisk talt alt inden for byggematerialer, trævarer, stål, VVS, pumper, værktøj, tekniske produkter samt forbrugsvarer til industri og håndværk - sågar også kontorartikler.

Ekspertise og erfaring

Med Hedegaard Peick som samarbejdspartner kan du trække på vores ekspertise og mangeårige erfaring med indkøb og eksport – lige fra tilbudsfasen til gennemførelsen af et projekt. Det giver dig både budget- og leveringssikkerhed i forbindelse med f.eks.

  • Renoveringsopgaver og udskiftning af vand-, kloak- og fjernvarmeledninger
  • Bygge- og entreprenøropgaver

Emballering og sampakning

Vi har vort eget pakkeri og kender alt til vigtigheden af at få varerne emballeret og sampakket korrekt for atlanttransport. Vi hjælper gerne med at samle ”trådene” - så du modtager en optimal og omkostningseffektiv levering, hver gang!